Kauppa

Ilma-akrobatia Aerial Hammock

Ilma-akrobatia Aerial Hammock -tunnilla välineenä käytetään llmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia. Tunnilla tehdään alkulämmittely ja venytykset kangasta hyödyntäen. Tunnilla tehdään monipuolisesti liikkeitä ja temppuja kankaalla. Liikkeistä opetellaan eri versioita, perustempuista jo hieman haastavampiin liikesarjoihin, joten tunnilta löytyy haastetta eri tasoisille kävijöille.

Suosittelemme käymään ensiksi muutamalla ilmajooga- / ilma-akrobatia Basic-tunnilla, jotta kangas on välineenä tuttu.

Voima A

Voima A -tunnilla keskitytään treenamaan alavartalon lihaksia kokonaisvaltaisesti.

Vapaa treeni

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä. Teethän varauksen myös vapaa treeniin.  Kausikorttilaisille sisältyy hintaan, 5x – ja 10x korttilaisille 5€/kerta.

Vapaa Treeni 75min

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä. Teethän varauksen myös vapaa treeniin. Kausikorttilaisille sisältyy hintaan, 5x – ja 10x korttilaisille 5€/kerta.

Yksityinen studio (Hinta alk.20€)

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille (studion kortti) 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö TAI 2 kertaa kortilta.

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö.

Kalenteriin lisätty vapaita aikoja, voit varata suoraan sieltä tai kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa, tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.

Kehonhuolto Active (Opiskelijaohjaus, hinta 5€)

Aktiivinen kehonhuolto tunti. Tunnilla keskitytään toiminnallisesti koko kehon liikkuvuuden parantamiseen ja lihashuoltoon. Harjoituksen perustana on syvien lihasten tuki ja aktivointi.

Tunnin ohjaa Milla. Tämä on opiskelijaohjaus, tunnin hinta 5€/ kausikortti.

Vapaa treeni 90min

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä.  Teethän varauksen myös vapaa treeniin ja tarvittaessa peru se viimeistään 3h ennen vuoron alkua. Studiolla ohjaaja paikalla.

Kausikorttilaisille Vapaa treenit ja vinkit sisältyy korttiin, 5x – ja 10x korttilaisille 5€/kerta.

Vapaa Treeni 90min 10€

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä. Teethän varauksen myös vapaa treeniin, voit tulla treenaamaan mihin aikaan vaan Vapaa treeni ajan puitteissa.

Studiolla on mahdollista jatkaa treenejä omatoimisesti Vapaa Treeni ajoilla. Vapaa Treeni aika (90min) on varattavissa nettisivujen Kalenterin kautta. Otamme kerralla treenamaan korkeintaan 10 henkilöä. Vapaa treenin hinta on 10 €/kerta.

Halutessasi voit myös aktivoida korttisi jo käyttöön, jolloin kuukausikortilla saat treenata niin usein kuin haluat. Käynti on mahdollista maksaa myös kertakorteilla (1 kerta/käynti).

Ilma-akrobatia Startti 28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin.
Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia.
Tunti on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Ilma-akrobatian Startilla kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun!
Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville Ilma-akrobatia Basic-tunneille.
Startin hinta 28€.
Maksu paikan päällä studiolle tullessa.
Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).

 

Ilmajooga Startti 28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin pienessä ryhmässä. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.
Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.
Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille.
Startin hinta 28€.
Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).

 

Startti voimaharjoitteluun 65€

Startti voimaharjoitteluun

la 13.1.2024 klo14.30-16.00
ja kaikki Voima ja HIIT- tunnit 15-31.1.2024
65€

Kiinnostaako Voima-tunnit? Startti on hyvä tapa aloittaa voimaharjoittelu ja jatkaa mukaan tunneille kannustavaan treeniporukkaan. Startti- tunnilla käydään rauhassa läpi perusliikkeiden tekniikoita ja keskitytään niiden hiomiseen. Lisäksi voit treenata 15-31.1 välillä kaikilla haluamillasi Voima ja HIIT-tunneilla.

*Maanantaisin klo17-18 Voima A (alavartalo)
*Tiistaisin klo17-18 Voima Y (ylävartalo)
*Torstaisin HIIT klo17.15-18 sykettä nostava intervalli treeni
*Perjantaisin klo16.30-17.30 Voima X (koko vartalo)

Voimatunneilla tutustutaan lihaskuntoharjoitteluun oikean ja turvallisen tekniikan kautta. Startilla käydään rauhassa läpi ainakin kyykyn, maastavedon ja penkkipunnerruksen perusteet. Aikaisempaa kokemusta voimaharjoittelusta ei tarvitse olla.

Studion Voima- tunneilla välineinä käytetään monipuolisesti tankoja ja painoja, kahvakuulia, TRX-nauhoja sekä kehonpainoa. Käytettävät painot ja välineet valitaan oman tason mukaan, joten tunnit soveltuvat kaikentasoisille treenaajille. Voima-tunneilla treenataan aina pienessä ryhmässä.

Startin jälkeen voit hyvin jatkaa harjoittelua studion Voima-tunneilla.

 

Ilmajooga Take it Easy

Lempeä ja rentouttava ilmajooga harjoitus. Tunnilla keskitytään rauhallisiin avauksiin ja venytyksiin. Tällä tunnilla inversiot eli pää alaspäin roikunnat ovat vaihtoehtoisia, joten tunti sopii vasta-alkajille.

Torkku- Take a Nap

Hetki rentoutumiseen ja rauhoittumiseen keskellä päivää. Torkku tunnilla voit tulla vapaasti sille varatulla Torkku ajalla ja viipyä sen hetken kuin haluat. Torkut voit ottaa mukavasti Hammock kangaspussissa tai halutessasi matolla maassa. Tunnin ajan ilmajoogakankaat ovat käytössäsi ja voit omatoimisesti myös rauhallisesti venytellä ja tehdä erilaisia  roikuntoja ja avauksia kankaalla. Ideoita avauksiin ja venytyksiin voit tulla hakemaan ohjatuilta ilmajoogatunneilta. Ota Torkut ja jatka päivääsi taas energisenä eteenpäin.

 

Torkku tunnit toistaiseksi tauolla.

 

 

Yin jooga

Yin on kehoa avaava ja rentouttava joogaharjoitus. Lempeästi venyttävissä asennoissa pysytään useampi minuutti, jolloin päästään vaikuttamaan kehon syviin kudoksiin. Meditatiivinen harjoitus avaa myös mielen kireyksiä.

Tunnille on hyvä pukeutua joustaviin ja lämpimiin vaatteisiin. Aiempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

 

 

 

Ilmajooga- Lempeästi huoltava

Lempeä ja rentouttava, koko kehoa huoltava ilmajooga harjoitus. Kehon liikkuvuus paranee rauhallisten avausten ja venytysten myötä. Rentouttavalla tunnilla myös mieli pääsee rauhoittumaan. Tällä tunnilla inversiot eli pää alaspäin roikunnat ovat vaihtoehtoisia. Tunti sopii hyvin myös ensikertalaisille.

Pikkujoulut

Järjestämme rennot ja liikunnalliset pikkujoulut torstaina 14.12.2022. Paikalle saa saapua klo17.30 alkaen ja esitykset alkaa 18 aikaan. Tapahtuma on maksuton.
Pikkujouluissamme on yhteistä tekemistä, vapaaehtoista leikkimielistä kisailua, ilma-akrobatiaesityksiä ja hieman tarjottaviakin. Tapahtuma on maksuton. Lämpimästi tervetuloa ihan kaikille Liikuntastudiomme asiakkaille, olit sitten aktiivinen vakkari tai satunnaisempi kävijä!

Ilma-akrobatia Aerial Hammock Basic

Tunnilla opetellaan ilma-akrobatian perusteita. Välineenä aerial Hammock eli katosta roikkuva kangaslenkki. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Tunti sopii myös aloittelijoille.

 

Ilmajooga- Aktiivisesti avaava

Aktiivisesti koko kehoa avaava ja huoltava ilmajooga harjoitus. Tunnilla tehtävät liikkeet parantavat liikkuvuutta, samalla kehoa vahvistaen. Rento tunti on palauttava keholle sekä mielelle.

Tunti sisältää inversioita eli roikuntoja oman mieltymyksen mukaan. Roikuntoihin on aina saatavilla vaihtoehtoja.

 

Ilmajooga Go with the Flow

Monipuolisesti kehoa harjoittava tunti. Tunnilla tehdään venyttävien liikkeiden lisäksi kehonhallintaa ja lihasvoimaa harjoittavia liikesarjoja. Tunti sisältää inversioita oman tason mukaan.

 

HIIT

Tehokas kuntoa kohottava ja varmasti sykkeen nostava intervallitreeni. Tunnilla haastat lihaskestävyytesi ja hapenottokykysi.  Tunneilla tehdään tehokkaita ja sykettä nostavia liikkeitä erilaisia välineitä sekä kehonpainoa hyödyntäen. Tunti sopii kaikentasoisille liikkujille ja liikkeet ovat muokattavissa jokaiselle sopivaksi. Kaikki saa treenistä niin haastavan kun virtaa riittää!

Voima Y

Voima Y -tunnilla keskitytään treenaamaan ylävartalon lihaksia monipuolisesti.

Ilma-akrobatia Aerial Hoop Basic

Tunnilla opetellaan ilma-akrobatian perusteita. Välineenä aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Tunti sopii myös aloittelijoille.

Ulkotreenit: Hypyt&nopeus

Ulkotreenit  Tamperetalon vieressä Sorsapuistossa. Kokoontuminen Sorsapuistossa Muumipeikko-patsaan lähistöllä.

Treenin teemana hypyt ja nopeusharjoitukset. Tällä tunnilla voit testata myös oman vauhdittoman pituuden ennätyksen.

Mikäli haluat vaihtaa vaatteita tai maksaa treenin kertamaksulla/ ostaa uusia kertoja, tule studion kautta ennen treenin alkua. Mikäli sinulla on voimassaoleva kortti, voimme kuitata käynnin suoraan kortiltasi, jolloin sinun ei tarvitse tulla studion kautta.

Ilma-akrobatia Aerial Hammock+

Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatian perusteita ja jo haastavampia temppuja sekä siirtymiä ja liikesarjoja. Välineenä tunnilla on katosta roikkuva kangaslenkki eli Aerial Hammock. Tunti sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian  Basic-tason tunneilta tai Ilma-akrobatia Startti-tunnilta.  Mikäli kankaalla temppuilu on jo ennestään tuttua voit tulla mukaan suoraan Ilma-akrobatia+ tunnille.

Voima X

Voima X -tunnilla treenataan monipuolisesti koko kroppaa.

Ilma-akrobatia Aerial Hoop+

Ilma-akrobatia tunti Hoopilla eli rengastrapetsilla. Tunti on suunnattu jonkin verran renkaalla jo tehneille. Tunnilla harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä siirtymiä ja liikesarjoja.

Suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian  Ilma-akrobatia Startilta/kurssilta tai Basic-tunnilta.  Mikäli renkaalla temppuilu on jo ennestään tuttua voit tulla mukaan suoraan tunnille.

Ilma-akrobatia Teematunnit

Tulevat tunnit:

Su 16.5.2021 klo13-14 Ilma-akrobatia Hammock Flips&Drops. Teematunnin aiheena flipit ja pudotukset kankaalla. Suosittelemme tuntia jonkin verran jo kankaalla temppuilleille.

 

Ilma-akrobatia Aerial Hoop

Ilma-akrobatia tunti Hoopilla eli rengastrapetsilla.  Tunnilla harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä siirtymiä ja liikesarjoja.

Tunti sopii kaiken tasoisille ilma-akrobaateille, saat tunnilla vaihtoehtoja liikkeisiin ja temppuihin oman tason mukaan.

 

Ilma-akrobatia Hammock Flips&Drops

Maanantaina 11.12.2023 klo18.15-19.15.

Ilma-akrobatian teematunti, aiheena flipit ja pudotukset kankaalla.

Suosittelemme tuntia jonkin verran jo kankaalla temppuilleille.

 

Ilmajooga Teematunti: Core

Ilmajooga teematunnilla keskitytään coren ja erityisesti keskivartalon syvien lihasten hallintaan ja vahvistamiseen. Tunti sopii kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat tunnista enemmän irti, mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.

Ilmajooga Teematunnit

Ilmajoogan teematunnit vaihtelevalla teemalla torstaisin kello 18.15-19.15.  Tunnit sopivat kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat kuitenkin tunneista enemmän irti mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.

Core teematunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon alueelle sekä syvien lihasten hallintaan ja vahvistamiseen.

Lantio&lonkankoukistajat teematunnilla keskitytään lantionseudun ja lonkankoukistajien avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen.

Selkä&hartiaseutu teematunnilla keskitytään selän ja hartiaseudun avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen.

Rentoutus teematunti sisältää pitkät rentoutukset tunnin aluksi ja lopuksi. Liikkeitä tehdään rauhassa ja niissä viivytään pidempään.

Ilmajooga Teematunti: Käsillä tasapainoilut

Tiistaina 30.1.2024 klo19.30-20.30

Ilmajoogan teematunti, aiheena käsien/kyynervarsien varassa tasapainoilua vaativat liikkeet ja niiden harjoitteet. Tunnilla käydään liikkuvuus ja lihaskunto harjoituksia liikkeiden harjoitteluun ja  parempaan suorittamiseen kankaan tuella.  Tunti sopii hieman jo ilmajoogaa/joogaa/akrobatiaa harjoitelleille mutta ei tarvitse olla kokemusta erityisesti käsillä tasapainoilusta. Lantioroikunta olisi hyvä olla ennestään tuttu.

Ilmajooga Teematunti: Lantio&lonkankoukistajat

Ilmajooga teematunnilla keskitytään lantionseudun ja lonkankoukistajien avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat tunnista enemmän irti, mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.

Ilmajooga Teematunti: Kehonhallinta & temput

Ilmajooga Teematunti Kehonhallinta & temput
Perjantaina 28.7.2023 klo17.45-18.45
Onko ilmajooga jo tuttua ja kaipaisit lisää haastetta? Tällä teematunnilla haastetaan kehoa hieman enemmän, vahvistavia avauksia ja lihaskuntoa kankaan kanssa, mukana tunnilla myös muutamia temppuisampia liikkeitä. Tunti sopii hieman ilmajooga jo harrastaneille mutta kokemusta tempuista tai akrobatiasta ei tarvitse olla ennestään.

Ilmajooga Teematunti: Rentoutus

Ilmajooga teematunti Rentoutus. Rauhallinen ilmajooga tunti sisältää pitkät rentoutukset tunnin aluksi ja lopuksi. Liikkeitä tehdään rauhassa ja niissä viivytään pidempään. Tunti sisältää roikunnan halukkaille, tälle saa aina myös vaihtoehdon. Tunti sopii hyvin myös aloitteleville ilmajoogaajille.

Ilma-akrobatia Aerial Hammock Tupla-hammock

Perjantaina 16.6.2023 klo17.45-18.45.

Aerial Hammock tupla-hammock tunnilla tehdään temppuja kahdella kankaalla.  Suosittelemme tuntia jonkin verran kankaalla jo temppuilleille.

Ilmajooga Teematunti: Selkä&hartiaseutu

Ilmajooga teematunnilla keskitytään selän ja hartiasudun avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat tunnista enemmän irti, mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.

Ilma-akrobatia Hoop koreo -Workshop

Tiistaisin ja keskiviikkoisin 26.-27.7 ja 2.-3.8
klo 18.15-19.15
Hinta 80€/ 60€ (kesä-/kausikortilla)

Ilma-akrobatia Hoop koreo -Workshopissa tehdään renkaalla sarjaa musiikkiin. Neljän kerran aikana harjoitellaan liikkeitä ja liikesarjoja, joista kootaan yhtenäinen sarja musiikkiin. Workshop sopii sinulle mikäli olet käynyt jo Basic tai jatkotason tunneilla. Koreo on muokattavissa oman tason mukaan ja liikkeisiin saa tarpeen mukaan itselle sopivia variaatioita. 
 
Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi
040 8419355

Ilma-akrobatia Alkeet 10 kerran kurssi

Keskiviikkoisin 10.1-13.3.2024
klo 19.30-20.30
Hinta 150€

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian perusteisiin pienessä ryhmässä. Välineinä ilmajoogastakin tuttu kangas eli hammock ja katosta roikkuva rengastrapetsi eli aerial Hoop. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilumieltä! Kurssin jälkeen voi hyvin jatkaa studion muille Ilma-akrobatia tunneille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi
040 8419355

 

Katso kalenteri!