Ilma-akrobatia

Ilma-akrobatiatunneilla haastat kehoasi liikkumaan uudella lailla. Tunnit ovat ennen kaikkea hauskoja, mutta kehität huomaamattasi voimaa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Ilma-akrobatia on erinomainen treenimuoto niille jotka kaipaavat uutta haastetta ja vaihtelevuutta harjoitteluun.

Ilma-akrobatia Alkeet

Tunnilla tutustutaan ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä katosta roikkuva kangaslenkki eli Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää helppoja pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima. Tunnille ei vaadita aikaisempaa kokemusta akrobatiasta, ainoastaan reipasta kokeilu mieltä!

Suosittelemme aloittamaan tältä tunnilta, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai ilmajoogasta.

ILMA-AKROBATIA ALKEET SUNNUNTAINA 21.7. KLO12.30-13.30.

Ilma-akrobatia Basic

Tunnilla tutustutaan ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä katosta roikkuva kangaslenkki eli Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää helppoja pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima. Tunnille ei vaadita aikaisempaa kokemusta akrobatiasta, ainoastaan reipasta kokeilu mieltä! Tunti sopii erinomaisesti myös kokeneemmille kävijöille mm. tekniikoiden ja temppujen hiomiseen sekä kertaamiseen.

Ilma-akrobatia Basic+

Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatian perusteita ja edetään kohti siirtymiä ja liikesarjoja. Välineinä on katosta roikkuva kangaslenkki eli Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tunti sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima. Suosittelemme aloittamaan Ilma-akrobatia Basic tunnilta, mikäli temppuilu on jo ennestään tuttua voit aloittaa suoraan Basic+ tunneilta.

Ilmajooga More Tricks

Tämä tunti sisältää nimensä mukaisesti enemmän temppuja. Tunneilla on mukana ilmajoogan perusliikkeiden lisäksi erilaisia inversioita ja temppuja. Tunti sopii kaikille joille hammockin käyttö on jo tuttua.

Katso kalenteri!