Ilma-akrobatia

Ilma-akrobatiatunneilla haastat kehoasi liikkumaan uudella lailla. Tunnit ovat ennen kaikkea hauskoja, mutta kehität huomaamattasi voimaa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Ilma-akrobatia on erinomainen treenimuoto niille jotka kaipaavat uutta haastetta ja vaihtelevuutta harjoitteluun.

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta, suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian alkeet kurssilta tai ilma-akrobatia Startti-tunnilta.

Seuraavaksi tulossa Ilma-akrobatia Startti to 15.7.2021 klo 19-20.30. Katso tarkemmat tiedot Ajankohtaista-sivulta.

Ilma-akrobatia Aerial Hammock Basic

Tunnilla opetellaan ilma-akrobatian perusteita. Välineenä aerial Hammock eli katosta roikkuva kangaslenkki. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai ilmajoogasta, suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian alkeet kurssilta tai ilma-akrobatia Startti-tunnilta. Startti tunteja järjestetään noin kuukauden välein.

 

Ilma-akrobatia Aerial Hoop Basic

Tunnilla opetellaan ilma-akrobatian perusteita. Välineenä aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Tunti sopii myös aloittelijoille.

Ilma-akrobatia Aerial Hammock+

Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatian perusteita ja jo haastavampia temppuja sekä siirtymiä ja liikesarjoja. Välineenä tunnilla on katosta roikkuva kangaslenkki eli Aerial Hammock. Tunti sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian  Basic-tason tunneilta tai Ilma-akrobatia Startti-tunnilta.  Mikäli kankaalla temppuilu on jo ennestään tuttua voit tulla mukaan suoraan Ilma-akrobatia+ tunnille.

Ilma-akrobatia Aerial Hoop+

Ilma-akrobatia tunti Hoopilla eli rengastrapetsilla. Tunti on suunnattu jonkin verran renkaalla jo tehneille. Tunnilla harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä siirtymiä ja liikesarjoja.

Suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian  Ilma-akrobatia Startilta/kurssilta tai Basic-tunnilta.  Mikäli renkaalla temppuilu on jo ennestään tuttua voit tulla mukaan suoraan tunnille.

Ilma-akrobatia Teematunnit

Tulevat tunnit:

Su 16.5.2021 klo13-14 Ilma-akrobatia Hammock Flips&Drops. Teematunnin aiheena flipit ja pudotukset kankaalla. Suosittelemme tuntia jonkin verran jo kankaalla temppuilleille.

 

Ilma-akrobatia Alkeet 3 kerran kurssi

Ilma-akrobatia alkeet 3 kerran kurssi

Tiistaisin 11.5-26.5.2021
klo 19.30-20.45
Hinta 55€

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian perusteisiin pienessä ryhmässä. Välineinä ilmajoogastakin tuttu kangas eli hammock ja katosta roikkuva rengastrapetsi eli aerial Hoop. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilumieltä! Kurssin jälkeen voi hyvin jatkaa studion muille Ilma-akrobatia tunneille.

Kurssilaisille tarjouksena studion 5xkortti 55€ hintaan. Korttia voi käyttää kaikille kalenterin tunneille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi
040 8419355

Kurssille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa. Kurssi toteutuu minimi 4 osallistujalla.

 

Ilma-akrobatia Aerial Hoop Rolls- workshop

Ilma-akrobatia Workshop renkaalla
LA 10.7.2021
klo12-13.15
20€/ 1 kerta+5€/ kausikortti
Aiheena erilaiset kiepautukset eli rollit. Tunti sopii jonkin verran renkaalla temppuilleille.
Tunnille kannattaa pukea pitkälahkeiset, vartalonmyötäiset housut ja ota pitkähihainen paita mukaan.
Tunnin ohjaa Iina.
Ilmoittautumiset studion nettisivujen Kalenterin kautta. Tunnit varattavissa Kalenterissa 2 viikkoa etukäteen
Katso kalenteri!