Ilma-akrobatia

Ilma-akrobatiatunneilla haastat kehoasi liikkumaan uudella lailla. Tunnit ovat ennen kaikkea hauskoja, mutta kehität huomaamattasi voimaa, liikkuvuutta sekä kehonhallintaa. Ilma-akrobatia on erinomainen treenimuoto niille jotka kaipaavat uutta haastetta ja vaihtelevuutta harjoitteluun.

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta, suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian alkeet kurssilta tai ilma-akrobatia Startti-tunnilta. Startti tunteja järjestetään noin kuukauden välein.

Seuraava ilma-akrobatian Startti:

torstaina 29.10.2020 klo 19.00-20.15

Startilla välineinä aerial Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tunnin kesto 75min ja hinta 20euroa. Voit osallistua Startille myös studion kausikortilla. Ilmoittautumiset sähköpostilla: info@liikuntastudiobeat.fi

Ilma-akrobatia Aerial Hammock Basic

Tunnilla opetellaan ilma-akrobatian perusteita. Välineenä aerial Hammock eli katosta roikkuva kangaslenkki. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta tai ilmajoogasta, suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian alkeet kurssilta tai ilma-akrobatia Startti-tunnilta. Startti tunteja järjestetään noin kuukauden välein.

 

Ilma-akrobatia Aerial Hoop Basic

Tunnilla opetellaan ilma-akrobatian perusteita. Välineenä aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä tunnilla lähdetään välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta, suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian alkeet kurssilta tai ilma-akrobatia Startti-tunnilta. Startti tunteja järjestetään noin kuukauden välein.

 

 

Ilma-akrobatia Aerial Hammock+

Tunnilla harjoitellaan ilma-akrobatian perusteita ja jo haastavampia temppuja sekä siirtymiä ja liikesarjoja. Välineenä tunnilla on katosta roikkuva kangaslenkki eli Aerial Hammock. Tunti sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskalla tunnilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian  Basic-tason tunneilta tai Ilma-akrobatia Startti-tunnilta.  Mikäli kankaalla temppuilu on jo ennestään tuttua voit tulla mukaan suoraan Ilma-akrobatia+ tunnille.

Ilma-akrobatia Aerial Hoop

Ilma-akrobatia tunti Hoopilla eli rengastrapetsilla. Tunti on suunnattu jonkin verran renkaalla jo tehneille. Tunnilla harjoitellaan yksittäisiä liikkeitä sekä siirtymiä ja liikesarjoja.

Suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian  Basic-tason tunneilta tai Ilma-akrobatia Startti-tunnilta.  Mikäli renkaalla temppuilu on jo ennestään tuttua voit tulla mukaan suoraan Ilma-akrobatia+ tunnille.

Ilma-akrobatia Teematunnit

Tulevat tunnit:

Ma 14.9 klo19.30-20.30 Ilma-akrobatia Kiepit&Kuperkeikat (kangas&rengas). Basic-tason ilma-akrobatia tunti.
Ma 21.9 klo19.30-20.30 Ilma-akrobatia Hammock Some-suosikit. Tunti sopii hieman jo kankaalla temppuilleille.
Ma  28.9 klo19.30-20.30 Ilma-akrobatia Hammock Flips&Drops. Tunti sopii hieman jo kankaalla temppuilleille.

Ilma-akrobatia Alkeet 5 kerran kurssi

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian perusteisiin. Välineinä katosta roikkuva kangaslenkki eli Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan.  Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima. Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä  aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilu mieltä!

Suosittelemme aloittamaan ilma-akrobatian kurssilta, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta.

Hinta 85€ (sisältyy studion kausikorttiin)

Kurssilaisille tarjouksena studion 5xkortti 50€ hintaan. Korttia voi käyttää kaikille kalenterin tunneille.

Ilmoittautumiset info@liikuntastudiobeat.fi.

Seuraava kurssi tulossa marraskuussa, lisätietoa lähempänä.

Aerial Hammock Belay- workshop

Lauantaina 21.11.2020
Klo 12.30-14.00

Belay- workshopissa harjoitellaan tekemään hammockilla kaksi silmukkaa ja erilaisia temppuja sekä variaatioita sitä hyödyntäen.

Workshopin voi maksaa studion kausikortilla tai 5x/10x kortilla 1 käynti+5€. Kertamaksulla 25€
(Huom! tutustumiskäynti tai studion muut alennukset eivät koske tätä.)

Ilmoittautumiset studion kalenterin kautta. Kalenterissa näkyy tunnit kaksi viikkoa eteenpäin.

Minimiosallistujamäärä 5hlö.

Katso kalenteri!