Ilmajooga

Ilmajooga tai Aerial yoga tunneilla harjoitus tehdään katosta roikkuvan kankaan eli hammockin avulla. Tunnista riippuen harjoitus kehittää monipuolisesti liikkuvuutta, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja tasapainoa, sekä huoltaa kehoa ja haastaa kokeilemaan jotain uutta ja hauskaa. Ilmajooga sopii kaikille kunto tasosta riippumatta. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin. Harjoitus myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Tunneille suosittelemme pitkälahkeiset ja ihonmyötäiset housut ja kainalot peittävän paidan. Jätäthän korut pois tunnilta.

Seuraava llmajooga Startti tulossa 15.9 sunnuntaina kello 12.-13.30. Katso lisää kohdasta Ajankohtaista ja ilmoittaudu startille mukaan info@liikuntastudiobeat.fi. Ilmajoogatunnille on mahdollista osallistua mukaan myös ilman starttituntia.

Ilmajooga Take it Easy

Lempeä ja rentouttava ilmajooga harjoitus. Tunnilla keskitytään rauhallisiin avauksiin ja venytyksiin. Tällä tunnilla inversiot eli pää alaspäin roikunnat ovat vaihtoehtoisia, joten tunti sopii vasta-alkajille.

Ilmajooga Take it Easy 45min aamupäivällä 10 euroa /kerta!

Ilmajooga Go with the Flow

Monipuolisesti kehoa harjoittava tunti. Tunnilla tehdään venyttävien liikkeiden lisäksi kehonhallintaa ja lihasvoimaa harjoittavia liikesarjoja. Tunti sisältää inversioita oman tason mukaan.

Ilmajooga Go with the Flow 45min aamulla 10 euroa /kerta!

Ilmajooga Air Force

Kehonhallintaa haastava ja voimaa kehittävä harjoitus. Tunnilla haastetta saa erityisesti keskivartalo ja kehon syvät lihakset. Tunti tuo hauskalla tavalla uusia ulottuvuuksia kehonpainoharjoitteluun.

Ilmajooga More Tricks/ Ilma-akrobatia Aerial Hammock

Tämä tunti sisältää nimensä mukaisesti enemmän temppuja. Tunneilla on mukana ilmajoogan perusliikkeiden lisäksi erilaisia inversioita ja temppuja. Tunti sopii kaikille joille hammockin käyttö on jo tuttua.

Katso kalenteri!