Ilmajooga

Ilmajooga tai Aerial yoga tunneilla harjoitus tehdään katosta roikkuvan kankaan eli hammockin avulla. Tunnista riippuen harjoitus kehittää monipuolisesti liikkuvuutta, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja tasapainoa, sekä huoltaa kehoa ja haastaa kokeilemaan jotain uutta ja hauskaa. Ilmajooga sopii kaikille kuntotasosta riippumatta. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin. Harjoitus myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Tunneille suosittelemme pitkälahkeiset ja ihonmyötäiset housut ja kainalot peittävän paidan. Jätäthän korut pois tunnilta.

Seuraava Ilmajooga Startti torstaina 7.12.2023 klo19.15-20.45. Katso lisätiedot Ajankohtaista-sivulta.

Ilmajooga Take it Easy

Lempeä ja rentouttava ilmajooga harjoitus. Tunnilla keskitytään rauhallisiin avauksiin ja venytyksiin. Tällä tunnilla inversiot eli pää alaspäin roikunnat ovat vaihtoehtoisia, joten tunti sopii vasta-alkajille.

Ilmajooga Go with the Flow

Monipuolisesti kehoa harjoittava tunti. Tunnilla tehdään venyttävien liikkeiden lisäksi kehonhallintaa ja lihasvoimaa harjoittavia liikesarjoja. Tunti sisältää inversioita oman tason mukaan.

 

Ilmajooga Teematunnit

Ilmajoogan teematunnit vaihtelevalla teemalla torstaisin kello 18.00-19.00.  Tunnit sopivat kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat kuitenkin tunneista enemmän irti mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.

Core teematunnilla keskitytään erityisesti keskivartalon alueelle sekä syvien lihasten hallintaan ja vahvistamiseen.

Lantio&lonkankoukistajat teematunnilla keskitytään lantionseudun ja lonkankoukistajien avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen.

Selkä&hartiaseutu teematunnilla keskitytään selän ja hartiaseudun avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen.

Rentoutus teematunti sisältää pitkät rentoutukset tunnin aluksi ja lopuksi. Liikkeitä tehdään rauhassa ja niissä viivytään pidempään.

Katso kalenteri!