Ajankohtaista

Ilma-akrobatia Alkeet 3 kerran kurssi

Torstaisin 5.9, 12.9 ja 19.9

klo 19.30-20.30

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä katosta roikkuva kangaslenkki eli Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan.  Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima. Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä  aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilu mieltä!

Suosittelemme aloittamaan alkeiskurssilta, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta.

Hinta 45€

HUOM! Ilma-akrobatia kurssi sisältyy Syksyn kausikorttiin!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi.

Syksyn kausikortti 300€

Syksyn treenit 300€! Kortti voimassa ajalla 1.9-31.12.2019. Kaikki lajit ja kaikki kalenterin tunnit, niin usein kuin jaksat:
🍄Ilmajooga
🍄Voima-treenit
🍄Ilma-akrobatia
🍄HIIT-treenit

Syyskuussa uutena tuntina alkaa Ilma-akrobatia Aerial Hoop- ilma-akrobatia tunti rengastrapetsilla.

HUOM! Ilma-akrobatian 3kerran kurssi sisältyy Syksyn kausikorttiin!

Maksutapoina käteinen, kortit, Smartum, Virike, Tyky, e-Passi ja Eazybreak. Kausikortin voi halutessaan maksaa kahdessa erässä ilman lisäkuluja.

Ilmajooga Startti 15.9

llmajooga Startti 90min

Sunnuntaina 15.9.2019
klo 12-13.30

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.

Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.

Hinta 20€

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 50€ hintaan (norm.70€).

Ilmoittaudu mukaan: info@liikuntastudiobeat.fi

Pienryhmä-valmennukset syyskaudella

-Voima-pienryhmä keskiviikkoisin klo 19.30-20.30

-Seniori-pienryhmä torstaisin klo 15.00-16.00

Tarkemmat kuvaukset pienryhmistä Etusivulta kohdasta- Palvelut/ Pienryhmä valmennus

Lahjakortit nyt myynnissä!

Voit ostaa Liikuntastudion lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa  tai haluamasi rahasumman edestä arvoa. Lahjakortit  tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17  tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortti tulee lunastaa 6 kuukauden kuluessa. Korteilla on normaalit voimassaoloajat lunastushetkestä alkaen.