Ajankohtaista

Ilmajooga Startti 10.2.2024

Lauantaina 10.2.2024
klo11.30-13.00
28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin ja opetellaan kankaan turvallinen käyttö. Tunnilla harjoitellaan myös ilmajoogan tyypillisiä roikuntoja.

Ilmajooga tai Aerial yoga tunneilla harjoitus tehdään katosta roikkuvan kankaan eli hammockin avulla. Tunnista riippuen harjoitus kehittää monipuolisesti liikkuvuutta, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja tasapainoa, sekä palauttaa kehoa ja mieltä. Toisiin liikkeisiin kangas tuo tukea ja varmuutta, toisaalta sen avulla saadaan lisää syvyyttä ja laajuutta avauksiin ja venytyksiin. Ilmajoogalle tyypilliset roikunnat auttavat erityisesti selän ja hartiaseudun jännitteisiin. Harjoitus myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Tunneille suosittelemme kainalot peittävän paidan ja muuten mukavat liikuntavaatteet. Tunnilla ollaan sukkasillaan. Jätäthän korut ja kellot ym. pois tunnilta, jotka saattavat takertua kankaaseen. Joogamaton saat studiolta käyttöösi.

Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta.

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).

Ilmoittaudu mukaan Kalenterin kautta. Startti on varattavissa Kalenterissa 2 viikkoa aikaisemmin

Päivityksiä Ilmajooga- tunteihin

Pieniä päivityksiä ilmajooga tunteihin ja aikatauluihin 22.1 alkaen:
*Tiistaisin klo18.15-19.15 Ilmajooga- Aktiivisesti avaava
*Torstaisin klo18.15-19.15 Ilmajooga Teematunti- vaihtuvina teemoina: Core, Lantio&lonkankoukistajat, Rentoutus, Selkä&hartiaseutu
*Sunnuntaisin klo12-13 Ilmajooga- Lempeästi huoltava

Näiden lisäksi kalenterissa on yksittäisiä teematunteja, seuraavana Ilmajooga Teematunti- Käsillä tasapainoilut tiistaina 30.1 klo19.30.

Maanantaisin alkaa 22.1 uutena tuntina rentouttava Yin-jooga lattialla

Lahjakortit myynnissä!

Ilmajoogaa, ilma-akrobatiaa ja Voima-treenejä pienissä ryhmissä Tampereen keskustassa.

Voit ostaa Liikuntastudio Beatin lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa tai haluamasi rahasumman edestä arvoa. Lahjakortit tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta sunnuntaisin klo14.15-15.45 (ei juhlapyhät) tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortin lunastusaika 6 kuukautta ostosta. Meillä käy seuraavat: Smartum, Virike (Edenred), Tyky, ePassi.

Liikuntastudio Beat ja Bär Bar Tampere yhteistyöhön

Bär Barin ihanat smoothiet, Bär Bowlit ja muut herkut studion korttia näyttämällä 10% alennuksella Bär Barista Aleksanterinkatu 29. Bär Barista energiaa ja vitamiinit päivään aina suomalaisista marjoista.

Smoothiet ja Bowlit tilattavissa myös yksityistuntien yhteyteen polttareihin, tyky-päiviin ja muihin tilaisuuksiin. Kysy lisää tuntia varatessasi!

Studion varaus yksityiseen treeniin

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille (studion kortti) 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö. Halutessasi voit hyödyntää kertakorttiasi, veloitus 2kertaa/varaus.

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö

Kalenteriin lisätty vapaita aikoja, voit varata suoraan sieltä tai kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa. Tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.