Ajankohtaista

Korona-ajan ohjeistusta

-Tulethan studiolle vain terveenä,  jää pois lievilläkin flunssan oireilla. Muistathan silti aina perua tunnin, mikäli et pääse osallistumaan. Viime hetken peruutukset 040 8419355, whatsapp, tekstari tai soitto.

-Tunnille otetaan kerralla enintään 8 henkilöä.

-Studiolla saa olla sisällä kerralla vain yksi ryhmä. Odotathan, että edelliset ovat lähtevät ennen kuin tulet sisään. Toimi mahdollisimman ripeästi pukuhuoneissa ja muissa yleisissä tiloissa. Vaihda mielellään vaatteet jo kotona.

– Pidä 2 metrin turvaväli muihin treenaajiin.

-Pesethän kädet aina heti tullessasi studiolle ja pois lähtiessä, myös käsidesiä on studiolla tarjolla.

-Jumppamatot on studiolla käytettävissä, pyyhithän sen kosteuspyyhkeellä aina käytön jälkeen. Halutessasi voit ottaa oman maton mukaan.

-Voit käyttää kasvomaskia studiolle tullessa sekä halutessasi tunnin aikana.

-Siivoamme tiloja tehostetusti desinfiointiaineella.

Seuraamme koronatilannetta ja päivitämme ohjeistusta tarpeen mukaan.

 

Studion varaus yksityisesti

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille (studion kortti) 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö. Halutessasi voit hyödyntää kertakorttiasi, veloitus 2kertaa/varaus.

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö.

Kalenteriin lisätty vapaita aikoja, voit varata suoraan sieltä tai kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa. Tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.

 

Ilma-akrobatia alkeet 3 kerran kurssi

Tiistaisin 16.3-30.3.2021
klo 19.30-20.45
Hinta 55€

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian perusteisiin pienessä ryhmässä. Välineinä ilmajoogastakin tuttu kangas eli hammock ja katosta roikkuva rengastrapetsi eli aerial Hoop. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilumieltä! Kurssin jälkeen voi hyvin jatkaa studion muille Ilma-akrobatia tunneille.

Kurssilaisille tarjouksena studion 5xkortti 55€ hintaan. Korttia voi käyttää kaikille kalenterin tunneille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi
040 8419355

Kurssille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa. Kurssi toteutuu minimi 4 osallistujalla.

Ilmajooga Startti 21.3.2021

Ilmajooga Startti 90min:

Sunnuntaina 21.3.2021  klo12-13.30

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin pienessä ryhmässä. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.

Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.

Hinta 25€

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.70€).

Ilmoittaudu mukaan: info@liikuntastudiobeat.fi. Startille otetaan korkeintaan 8 osallistujaa.

Lahjakortit myynnissä!

Ilmajoogaa, ilma-akrobatiaa ja Voima-treenejä pienissä ryhmissä Tampereen keskustassa.
Voit ostaa Liikuntastudio Beatin lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa tai haluamasi rahasumman edestä arvoa.
Lahjakortit tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17 tai erikseen sovittuna aikana.
Lahjakortin lunastusaika 6 kuukautta ostosta.
Meillä käy seuraavat: Smartum, Virike (Edenred), Eazybreak, Tyky, ePassi