Ajankohtaista

Ilma-akrobatia Startti 9.7.2020

Torstaina 9.7.2020

klo 19.00-20.15

Startilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia.

Tunti on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Ilma-akrobatian Startilla kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun! Tämän jälkeen voi hyvin jatkaa Ilma-akrobatia Basic tunneille.

Hinta 20€

Startin yhteydessä on mahdollisuus ostaa 5xkortti 50€ hintaan (norm.70€).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@liikuntastudiobeat.fi.

Ilmajooga Startti 23.7.2020

llmajooga Startti 75min

Torstaina 23.7.2020
klo 19-20.15

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.

Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.

Hinta 20€

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 50€ hintaan (norm.70€).

Ilmoittaudu mukaan: info@liikuntastudiobeat.fi

Tunnit jatkuu 1.6. alkaen!

Studiomme aukeaa jälleen maanantaina 1.6.2020. Kesän kalenteri julkaistaan viimeistään viikkoa ennen avaamista. Huomioittehan, että kalenteriin saattaa tulla muutoksia kesän aikana. Seurailemme tilannetta, miten tunnit lähtevät käyntiin ja reagoimme sen mukaisesti.

Talven kausikorteista jäi 2 viikkoa käyttämättä, joten ne ovat voimassa 14.6.2020 saakka. Muiden kausikorttien voimassaolo jatkuu 1.6. alkaen.  Samoin 5x ja 10x-korttien voimassaolo jatkuu 1.6 alkaen, sen aikaa kuin voimassaoloa oli jäljellä sulkiessamme 17.3.2020.

Toistaiseksi rajoitamme ryhmien koot maks 9 henkilöön kerralla. Minimi tuntien toteutumiselle on 3 henkilöä. Käythän vielä lukemassa studion varausehdot Kalenteri-sivun ylhäältä.  Halutessasi voit ottaa oman maton mukaan tunneille. Kalenteri suunnitellaan niin, että tunteja, joilla käytetään kangasta on vain kerran päivässä.

Koronatilanne ei ole ikävä kyllä ohi, joten huomioithan ohjeet yleisen hygienian ja turvallisuuden suhteen edelleen. Studiolle ja treeneihin ehdottomasti vain terveenä!

Toivottavasti nähdään moni teistä taas tunneilla kesäkuussa ❤️

Studion varaus yksityisesti

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika Kalenterissa kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö.

Kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa, tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatapp/ soittamalla 040 8419355.

Kesän Kausikortti 150€

Kortti voimassa ajalla 1.6-31.8.2020 (studio kesälomalla 13-19.7). Talven kausikorttilaisille Kesä-kausikortti 125€.

Kaikki lajit ja kaikki kalenterin tunnit, niin usein kuin jaksat:
🌼Ilmajooga
🌼Voima-treenit
🌼Ilma-akrobatia
🌼HIIT-treenit
🌼Ulkotreenit

HUOM! Muutokset Kalenteriin mahdollisia, seuraillaan asiakasmääriä ja reagoidaan niiden mukaan. Kalenteri-tuntien lisäksi Teema-tunteja ja Workshopeja suunnitteilla.

Toiveita tunneista saa esittää

Remontti-infoa

Kiinteistössä on iso saneeraus menossa, joka osaltaa vaikuttaa myös meidän studioon. Kiinteistön käytävät ovat aika karussa kunnossa, mutta rohkeasti peremmälle studiolle. Sisäänkäynti normaalisti A-rapun kautta, ovikoodin saat varausvahvistuksessa. Meidän tilan osalta ollaan edetty hommissa jo melko hyvin, mutta jonkin verran tilassa tehdään vielä remonttia. Tällä hetkellä tilasta on suihkut pois käytöstä. Suihku-tilat löytyy katkon aikana naapurisali Fysio2000 puolelta. Siellä on myös saunat, jotka ovat vapaasti meidän asiakkaiden käytettävissä 🙂 Tämä käytäntö voimassa toistaiseksi.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä ja toivomme kärsivällisyyttä poikkeustilanteessa.

Kesäkuun Ulkotreenit pienryhmässä 3.6 alkaen!

Kesäkuun Ulkotreenit alkaa pian!
Varaa paikkasi rentoon ja kannustavaan treeniporukkaan.

Treenit keskiviikkoisin klo18.30-19.30 Tamperetalon vieressä Sorsapuistossa 3.6-24.6 sisältää siis 4 kertaa.
Hinta kesäkuulta 30€.
Liikuntastudio Beatin kausikorttilaisille ulkotreenit kuuluvat hintaan. Myös studion kertakorteilla voi osallistua ulkotreeneihin.

Treenien sisältö vaihtelee viikoittain, pääpaino on monipuolisessa kehonpainoharjoittelussa. Porukalla treenaaminen tuo tehoa treeniisi, hauskuutta ja leikkimielisyyttä unohtamatta. Ryhmä sopii kaikille kuntotasosta riippumatta mutta treeneissä on mukana jonkin verran esimerkiksi hyppyjä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@liikuntastudiobeat.fi.
HUOM! Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan Ulkotreeneihin kausi- tai kertakortilla, ilmoittauduthan etukäteen sähköpostilla.
Paikkoja rajoitetusti, ryhmän koko maks 10hlö. Treenit toteutuu minimi 6 ilmoittautujalla.

llmoittaudu pian mukaan, viimeistään 1.6.mennessä!

Korteille jatkoaikaa

Heippa! Harmillisesti koronatilanne jatkuu, eikä vielä ole tietoa koska palataan normaaliin arkeen. Tunnit ovat edelleen toistaiseksi katkolla ja olemme päättäneet, että niin myös kaikkien korttien voimassaoloaika. Eli jos sinulla oli käyttöaikaa esim 2 viikkoa jäljellä (sulkemisesta 17.3) , jatkuu voimassaolo tämän ajan avaamisen jälkeen. Tämä koskee kausi- sekä 5x ja 10x kortteja.
 
Osa teistä on kysellyt miten voisi tukea meidän toimintaa, kiitos siitä 😍 Halutessasi voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle tai vaikkapa 5x tai 10x kortin jo valmiiksi. Kaikista tärkeintä meille olisi kuitenkin nähdä mahdollisimman moni taas tunneilla kun saadaan ne pyörimään ❤️❤️❤️
Lisätietoa ja korttien tilaukset info@liikuntastudiobeat.fi tai 040 8419355 (whatsApp toimii myös)

Tunnit peruttu toistaiseksi

Hallituksen antaman suosituksen mukaan perumme studion tunnit ja kurssit toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi.
Seuraamme tilannetta ja infoamme asiakkaita tuntien jatkosta heti kun tiedetään.
 
❤️Toivottavasti nähdään mahdollisimman moni teistä taas tunneilla, kunhan pystytään niitä jatkamaan ❤️
 
Palaamme myöhemmin korttien voimassaolojen jatkamiseen, kunhan tiedetään tilanteesta enemmän. Toivomme joustavuutta ja ymmärrystä puolin ja toisin tässä ikävässä tilanteessa.

Lahjakortit nyt myynnissä!

Voit ostaa Liikuntastudion lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa  tai haluamasi rahasumman edestä arvoa. Lahjakortit  tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17  tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortti tulee lunastaa 6 kuukauden kuluessa. Korteilla on normaalit voimassaoloajat lunastushetkestä alkaen.