Ajankohtaista

Korona-ajan ohjeistusta

-Tulethan tunneille vain terveenä,  jää pois lievilläkin flunssan oireilla. Muistathan silti aina perua tunnin, mikäli et pääse osallistumaan. Viime hetken peruutukset 040 8419355, whatsapp, tekstari tai soitto.

-Pyritään siihen, että studiolla on sisällä kerralla vain yksi ryhmä. Odotathan, että edelliset tuntilaiset lähtevät ennen kuin tulet sisään. Pyrithän toimimaan mahdollisimman ripeästi pukuhuoneissa ja muissa yleisissä tiloissa.

-Olemme rajoittaneet tuntien osallistujamäärän 10 henkilöön. Pyrithän mahdollisuuksien mukaan pitämään turvavälit.

-Pesethän kädet aina heti tullessasi studiolle ja pois lähtiessä, myös käsidesiä on studiolla tarjolla.

-Jumppamatot on studiolla käytettävissä, pyyhithän sen kosteuspyyhkeellä aina käytön jälkeen. Halutessasi voit ottaa oman maton mukaan.

-Voit halutessasi käyttää kasvomaskia studiolle tullessa sekä tunnin aikana.

Seuraamme koronatilannetta ja päivitämme ohjeistusta tarpeen mukaan.

Marras-joulukuun kortti 170€

Marras-joulukuun treenit 170€! Kortti voimassa ajalla 1.11-31.12.2020
 
Kaikki lajit ja kaikki kalenterin tunnit, niin usein kuin jaksat:
🍄Ilmajooga
🍄Voima-treenit
🍄Ilma-akrobatia
🍄HIIT-treenit
🍄Teematunnit ja workshopit
🍄Kurssit ja Startit
 
Tunnit varattavissa kalenterissa aina 2 viikkoa eteenpäin. Loppuvuoden aikataulu jo nähtävissä Katso viikkokalenteri- kohdassa.
 
Huom! Muutokset Kalenteriin mahdollisia.

Ilma-akrobatia Startti 29.10.2020

Seuraava ilma-akrobatian Startti 75min

Torstaina 29.10.2020 klo 19.00-20.15

Startilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia.

Tunti on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Ilma-akrobatian Startilla kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun! Tämän jälkeen voi hyvin jatkaa Ilma-akrobatia Basic tunneille.

Hinta 20€

Startin yhteydessä on mahdollisuus ostaa 5xkortti 50€ hintaan (norm.70€).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@liikuntastudiobeat.fi.

Ilmajooga Startti 4.11.2020

Ilmajooga Startti 75min:

Keskiviikkona 4.11.2020 klo 19.30-20.45

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.

Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.

Hinta 20€

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 50€ hintaan (norm.70€).

Ilmoittaudu mukaan: info@liikuntastudiobeat.fi

Aerial Hammock Belay-workshop

Lauantaina 21.11.2020
Klo 12.30-14.00

Belay- workshopissa harjoitellaan tekemään hammockilla kaksi silmukkaa ja erilaisia temppuja sekä variaatioita sitä hyödyntäen.

Workshopin voi maksaa studion kausikortilla tai 5x/10x kortilla 1 käynti+5€. Kertamaksulla 25€
(Huom! tutustumiskäynti tai studion muut alennukset eivät koske tätä.)

Ilmoittautumiset studion kalenterin kautta. Kalenterissa näkyy tunnit kaksi viikkoa eteenpäin.

Minimiosallistujamäärä 5hlö.

Ilma-akrobatia alkeet 5 kerran kurssi

Torstaisin 3.9-1.10.2020
75min/kerta
klo 19.00-20.15
Hinta 85€ (sisältyy studion syys-lokakuun kausikorttiin)

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä katosta roikkuva kangaslenkki eli Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilu mieltä! Kurssin jälkeen voi hyvin jatkaa studion muille Ilma-akrobatia tunneille.

Kurssilaisille tarjouksena studion 5xkortti 50€ hintaan. Korttia voi käyttää kaikille kalenterin tunneille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi
040 8419355

Seuraava 5 kerran kurssi alkaa marraskuussa 2020. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Remontti-infoa

Kiinteistössä on iso saneeraus menossa, joka osaltaan vaikuttaa myös meidän studioon. Tällä hetkellä meidän tilassa ei tehdä töitä, joten palvelut ovat normaalisti käytössä. Aamu- ja aamupäivä- tunnit ovat toistaiseksi tauolla meluhaittojen vuoksi. Kiinteistön käytävät ovat aika karussa kunnossa, mutta rohkeasti peremmälle studiolle. Sisäänkäynti tapahtuu normaalisti A-rapun kautta, ovikoodin saat varausvahvistuksessa.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa häiriötä ja toivomme kärsivällisyyttä poikkeustilanteessa.

Studion varaus yksityisesti

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö.

Tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.

Lahjakortit nyt myynnissä!

Voit ostaa Liikuntastudion lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa  tai haluamasi rahasumman edestä arvoa. Lahjakortit  tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17  tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortti tulee lunastaa 6 kuukauden kuluessa. Korteilla on normaalit voimassaoloajat lunastushetkestä alkaen.