Ajankohtaista

Korteille jatkoaikaa

Heippa! Harmillisesti koronatilanne jatkuu, eikä vielä ole tietoa koska palataan normaaliin arkeen. Tunnit ovat edelleen toistaiseksi katkolla ja olemme päättäneet, että niin myös kaikkien korttien voimassaoloaika. Eli jos sinulla oli käyttöaikaa esim 2 viikkoa jäljellä (sulkemisesta 17.3) , jatkuu voimassaolo tämän ajan avaamisen jälkeen. Tämä koskee kausi- sekä 5x ja 10x kortteja.
 
Osa teistä on kysellyt miten voisi tukea meidän toimintaa, kiitos siitä 😍 Halutessasi voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle tai vaikkapa 5x tai 10x kortin jo valmiiksi. Kaikista tärkeintä meille olisi kuitenkin nähdä mahdollisimman moni taas tunneilla kun saadaan ne pyörimään ❤️❤️❤️
Lisätietoa ja korttien tilaukset info@liikuntastudiobeat.fi tai 040 8419355 (whatsApp toimii myös)

Tunnit peruttu toistaiseksi

Hallituksen antaman suosituksen mukaan perumme studion tunnit ja kurssit toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi.
Seuraamme tilannetta ja infoamme asiakkaita tuntien jatkosta heti kun tiedetään.
 
❤️Toivottavasti nähdään mahdollisimman moni teistä taas tunneilla, kunhan pystytään niitä jatkamaan ❤️
 
Palaamme myöhemmin korttien voimassaolojen jatkamiseen, kunhan tiedetään tilanteesta enemmän. Toivomme joustavuutta ja ymmärrystä puolin ja toisin tässä ikävässä tilanteessa.

Ilmajooga Startti 22.3.2020 *Peruttu*

llmajooga Startti 75min

Sunnuntaina 22.3.2020
klo 12-13.15

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.

Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.

Hinta 20€

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 50€ hintaan (norm.70€).

Ilmoittaudu mukaan: info@liikuntastudiobeat.fi

Ilma-akrobatia Perusteet 10xkurssi *Peruttu*

Tiistaisin 24.3- 26.5.2020

klo 19.30-20.30

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian perusteisiin. Välineinä katosta roikkuva kangaslenkki eli Hammock ja aerial Hoop eli rengastrapetsi. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan.  Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima. Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä  aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilu mieltä!

Suosittelemme aloittamaan peruskurssilta, mikäli sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta.

Hinta 120€

Kurssilaisille tarjouksena studion 5xkortti 50€ hintaan. Korttia voi käyttää kaikille kalenterin tunneille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi.

Aerial Hoop Flexy-workshop 29.3 *Peruttu*

Sunnuntaina 29.3.2020
Klo 14.00-15.30

Aerial Hoop Flexy- workshopissa harjoitellaan notkeustemppuja rengastrapetsilla. Tunnilla käydään myös läpi erilaisia harjoitteita, joiden avulla voit lisätä omaa liikkuvuuttasi. Tunti sopii kaikille notkeustasosta riippumatta! Tule rohkeasti mukaan, jos rengastrapetsin alkeet alkavat olla jo hallussa.
Ohjaajana Silja.

Workshopin voi maksaa studion kausi- tai kertakortilla. Kertamaksulla 25€
(Huom! tutustumiskäynti tai studion muut alennukset eivät koske tätä.)

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse info@liikuntastudiobeat.fi.
Varaa paikkasi pian!

Minimiosallistujamäärä 5hlö.

Lauantain ilma-akrobatia teematunnit

Lauantain ilma-akrobatia tunnit jatkuvat jatkossa vaihteleville teemoilla / tunneilla. Teematunneilla löytyy tekemistä kaikentasoisille ja tempuista annetaan eri versioita, perusliikkeistä aina haastavampiin temppuihin. Muut tunnit tuntikuvausten mukaisesti (mm. ilma-akrobatia Basic)

Katso alta tulevat tunnit ja varaa paikkasi kalenterista!

La 14.3  klo11.30-12.30 Ilma-akrobatia Pudotukset (kangas)
La 21.3 klo11.00-12.00 Ilma-akrobatia Aerial Hoop Basic (rengas)
La 28.3 klo12.30-13.30 Ilma-akrobatia Kiepit&Kuperkeikat (kangas&rengas)

Talven kausikortti

Talven treenit 220€! Kortti voimassa ajalla 2.1-31.3.2020. Kaikki lajit ja kaikki kalenterin tunnit, niin usein kuin jaksat:

❄️Ilmajooga
❄️Voima-treenit
❄️Ilma-akrobatia
❄️HIIT-treenit

Mikäli sinulla on kertoja ladattuna kortilla ja haluaisit hankkia kausikortin, voidaan käyttämättömien kertojen jäljellä oleva voimassaoloaika jatkaa kausikortin jälkeen.

Voit ostaa korttisi studiolta paikan päältä tunnille tullessasi tai tiistaisin klo15-17 (sali suljettu 31.12).

Kortin voi tilata myös sähköpostitse info@liikuntastudiobeat.fi.

Lahjakortit nyt myynnissä!

Voit ostaa Liikuntastudion lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa  tai haluamasi rahasumman edestä arvoa. Lahjakortit  tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17  tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortti tulee lunastaa 6 kuukauden kuluessa. Korteilla on normaalit voimassaoloajat lunastushetkestä alkaen.