Ajankohtaista

Kesän kausikortit vain 150€

Koko kesän treenit vain 150€! Kortti voimassa ajalla 1.6-31.8 (vk31 sali suljettu). Kaikki lajit ja kaikki tunnit, niin usein kuin jaksat:
🐞ilmajooga
🐞voima-treenit
🐞ilma-akrobatia
🐞HIIT-treenit
🐞Myös kesän ulkotreenit!

Kesän aikataulu nähtävissä studiolla sekä Facebook-sivulta.

Ilma-akrobatia Startti 19.5

Ilma-akrobatian Startti 90min

Su 19.5.2019
klo13-14.30

Startilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia. Tunti on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Ilma-akrobatian Startilla kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun! Tämän jälkeen voi hyvin jatkaa Ilma-akrobatia Basic tunneille.

Hinta 24€

Startin yhteydessä on mahdollisuus ostaa 5xkortti 50€ hintaan (norm.70€).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@liikuntastudiobeat.fi. Ilmoittauduthan pian, paikkoja rajoitetusti!

Ilmajoogan Startti 26.5

Ilmajoogan Startti 90 min

Sunnuntaina 26.5.2019
klo 12-13.30

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä. Ilmajoogan Startti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.

Startin hinta 20€

Kurssin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Kurssin yhteydessä voit hankkia 5xkerran kortin 50€ hintaan (norm.70€).

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@liikuntastudiobeat.fi. Paikkoja kurssille rajoitetusti, varaathan omasi pian!

Käsilläseisonta kurssi kesäkuussa

Su 2.6 klo11-13.00
Su 9.6 klo11-12.30
Ti 11.6 klo17-18.15

Koko 3x kurssi 75€

(Liikuntastudio Beatin Kesän kausikorttilaisille 65€)
Yksittäinen kerta 40€

Kurssilla lähdetään liikkeelle alkeista, eikä sille osallistumiseen tarvitse olla aikaisempaa kokemusta käsilläseisonnasta.

Kurssi sisältää:
-liikkuvuusharjoitteita käsilläseisonta-asennon tueksi
-nivelien tukiharjoitteita
-keskivartaloa aktivoivia- sekä vahvistavia harjoitteita
-olkanivelien- , rangan- sekä ranteiden aktivointi- ja tukiharjoitteita
-ponnistaminen käsilläseisontaan

-erilaisia harjoitteita käsilläseisonnassa
-Erilaisia progressioita harjoitteista

Ohjaajana toimii Petteri Avola (Pro Energy)
Petteri on kokenut Fysiikka- ja ravintovalmentaja, joka kouluttaa FISAF:lla Personal Trainereita ja kehonpainoharjoittelua. Hän on erikoistunut muun muassa kehonpaino- ja toiminnalliseen harjoitteluun sekä ohjaa akrobatiaa ja telinevoimistelua.

Varaa paikkasi kurssille pian, paikkoja on rajoitetusti!
Lisätiedot ja ilmoittautumiset: info@liikuntastudiobeat.fi

Kesän ulkotreenit

Kesän ulkotreenit alkavat kesäkuussa!
Varaa paikkasi kivaan ja kannustavaan treeniporukkaan.
Kesäkunto koko kesän.

Treenit aina keskiviikkoisin klo19.30-20.30 Tamperetalon vieressä Sorsapuistossa 5.6-14.8 (huom! 31.7 lomaillaan) sisältää siis 10 kertaa. Hinta koko kaudesta vain 50€. Liikuntastudio Beatin kausikortttilaisille myös ulkotreenit kuuluvat hintaan. Studion kertakorteilla voi osallistua myös ulkotreeneihin.

Treenien sisältö vaihtelee viikoittain, pääpaino on monipuolisessa kehonpainoharjoittelussa. Porukalla treenaaminen tuo tehoa treeniisi, hauskuutta ja leikkimielisyyttä unohtamatta. Ryhmä sopii kaikille kuntotasosta riippumatta mutta treeneissä on mukana jonkin verran esimerkiksi hyppyjä.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: info@liikuntastudiobeat.fi. Ilmoittaudu pian mukaan!

Lahjakortit nyt myynnissä!

Voit ostaa Liikuntastudion lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa  tai haluamasi rahasumman edestä arvoa. Lahjakortit  tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17  tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortti tulee lunastaa 6 kuukauden kuluessa. Korteilla on normaalit voimassaoloajat lunastushetkestä alkaen.