Ajankohtaista

Kesäkausikortti 200€

Kesän treenit 200€!
Kortti voimassa ajalla 1.6-31.8.2023 (studio lomailee 10.-23.7 😎)
Kaikki lajit ja kaikki kalenterin tunnit, niin usein kuin jaksat:
🐞Ilmajooga
🐞Voima-treenit
🐞Ilma-akrobatia
🐞HIIT-treenit
🐞Teematunnit
Tunnit varattavissa kalenterissa aina 2 viikkoa eteenpäin.
Katso aikataulu viikkokalenteri- kohdasta. Huom! Muutokset Kalenteriin mahdollisia.

Ilmajooga Startti 15.6.2023


Torstaina 15.6.2023
klo19.30-21.00
28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin pienessä ryhmässä. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.
Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.
Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).
Ilmoittaudu mukaan Kalenterin kautta. Startti on varattavissa Kalenterissa 2 viikkoa aikaisemmin.

Ilma-akrobatia Startti 21.6.2023

Keskiviikkona 21.6.2023
klo19.30-21.00
28€
Startilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia.
Tunti on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Ilma-akrobatian Startilla kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun!
Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).
Ilmoittaudu mukaan Kalenterin kautta. Startti on varattavissa Kalenterissa 2 viikkoa aikaisemmin.

Liikuntastudio Beat ja Bär Bar Tampere yhteistyöhön

 

Bär Barin ihanat smoothiet, Bär Bowlit ja muut herkut studion korttia näyttämällä 10% alennuksella Bär Barista Aleksanterinkatu 29. Bär Barista energiaa ja vitamiinit päivään aina suomalaisista marjoista.

Smoothiet ja Bowlit tilattavissa myös yksityistuntien yhteyteen polttareihin, tyky-päiviin ja muihin tilaisuuksiin. Kysy lisää tuntia varatessasi!

Studion varaus yksityiseen treeniin

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

 

Hinta studion asiakkaille (studion kortti) 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö. Halutessasi voit hyödyntää kertakorttiasi, veloitus 2kertaa/varaus.

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö

Kalenteriin lisätty vapaita aikoja, voit varata suoraan sieltä tai kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa. Tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.

 

Lahjakortit myynnissä!

Ilmajoogaa, ilma-akrobatiaa ja Voima-treenejä pienissä ryhmissä Tampereen keskustassa.
Voit ostaa Liikuntastudio Beatin lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa tai haluamasi rahasumman edestä arvoa.
Lahjakortit tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta sunnuntaisin klo14.15-15.45 (ei juhlapyhät) tai erikseen sovittuna aikana.
Lahjakortin lunastusaika 6 kuukautta ostosta.
Meillä käy seuraavat: Smartum, Virike (Edenred), Tyky, ePassi