Ajankohtaista

Ilma-akrobatia Startti 5.6.2024

Keskiviikkona 5.6.2024
klo19.30-21.00
28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia.

Tunti on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Ilma-akrobatian Startilla kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun!

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville Ilma-akrobatia Basic-tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).

Ilmoittaudu mukaan Kalenterin kautta. Startti on varattavissa Kalenterissa 2 viikkoa aikaisemmin.

Ilmajooga Startti 6.6.2024

Torstaina 6.6.2024
klo19.30-21.00
28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin ja opetellaan kankaan turvallinen käyttö. Tunnilla harjoitellaan myös ilmajoogan tyypillisiä roikuntoja.

Ilmajooga tai Aerial yoga tunneilla harjoitus tehdään katosta roikkuvan kankaan eli hammockin avulla. Tunnista riippuen harjoitus kehittää monipuolisesti liikkuvuutta, kehonhallintaa, lihasvoimaa ja tasapainoa, sekä palauttaa kehoa ja mieltä. Toisiin liikkeisiin kangas tuo tukea ja varmuutta, toisaalta sen avulla saadaan lisää syvyyttä ja laajuutta avauksiin ja venytyksiin. Ilmajoogalle tyypilliset roikunnat auttavat erityisesti selän ja hartiaseudun jännitteisiin. Harjoitus myös vilkastuttaa aineenvaihduntaa.

Tunneille suosittelemme kainalot peittävän paidan ja muuten mukavat liikuntavaatteet. Tunnilla ollaan sukkasillaan. Jätäthän korut ja kellot ym. pois tunnilta, jotka saattavat takertua kankaaseen. Joogamaton saat studiolta käyttöösi.

Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta.

Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).

Ilmoittaudu mukaan Kalenterin kautta. Startti on varattavissa Kalenterissa 2 viikkoa aikaisemmin.

Nuorten ilma-akrobatia kurssi kesäkuussa

Tunnit tiistaisin ja torstaisin 4.-13.6.2024

tiistai 4.6
torstai 6.6
tiistai 11.6
torstai 13.6
Tunnit aina klo14-15.15.

Hinta 65€.

Kurssi on suunnattu noin 12-15-vuotiaille nuorille, aikaisempaa kokemusta ilma-akrobatiasta ei tarvitse olla. Kurssilla opetellaan ilma-akrobatian perusteita hammockilla eli kankaalla ja hoopilla eli rengastrapetsilla.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi

Päivityksiä Ilmajooga- tunteihin

Pieniä päivityksiä ilmajooga tunteihin ja aikatauluihin 22.1 alkaen:
*Tiistaisin klo18.15-19.15 Ilmajooga- Aktiivisesti avaava
*Torstaisin klo18.15-19.15 Ilmajooga Teematunti- vaihtuvina teemoina: Core, Lantio&lonkankoukistajat, Rentoutus, Selkä&hartiaseutu
*Sunnuntaisin klo12-13 Ilmajooga- Lempeästi huoltava

Maanantaisin alkaa 22.1 uutena tuntina rentouttava Yin-jooga lattialla

Lahjakortit myynnissä!

Ilmajoogaa, ilma-akrobatiaa ja Voima-treenejä pienissä ryhmissä Tampereen keskustassa.

Voit ostaa Liikuntastudio Beatin lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa tai haluamasi rahasumman edestä arvoa. Lahjakortit tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta sunnuntaisin klo13.15-14.45 (ei juhlapyhät) tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortin lunastusaika 6 kuukautta ostosta. Meillä käy seuraavat: Smartum, Virike (Edenred), Tyky, ePassi.

Studion varaus yksityiseen treeniin

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 90min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille (studion kortti) 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö. Halutessasi voit hyödyntää kertakorttiasi, veloitus 2kertaa/varaus.

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö

Kalenteriin lisätty vapaita aikoja, voit varata suoraan sieltä tai kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa. Tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.