Ajankohtaista

Tammikuun tarjouksena 5 xkortti 55 euroa!

Tammikuun ajan 5xkortti tarjouksessa 55€ (norm.70€). Kortti on voimassa 3 kuukautta ostohetkestä ja se käy kaikille studion tunneille.

Mikäli kortillasi on kertoja vaarassa vanhentua, nyt on hyvä tilaisuus pelastaa vanhat kerrat, jolloin niiden voimassaolo jatkuu uusien kertojen mukana

Kortin voi hankkia paikan päältä studiolta tunnille tullessa tai tiistaisin klo15-17 välillä. Tarvittaessa sovi erikseen aika, jolloin pääset lunastamaan kortin. Tiedustelut info@liikuntastudiobeat.fi

Kevään kausikortit 350€

Kevätkauden kortti 350 euroa.  Kausikortilla pääset rajattomasti kaikille studion tunneille sekä vapaa treeneihin ajalla 2.1-31.5. 2019.  Lisäksi kausikortin ostajille tammikuun Startti-kurssit kuuluvat hintaan!
Kausikortin voi halutessaan maksaa kahdessa erässä (laskutuslisä 10€).
Tiedustelut info@liikuntastudiobeat.fi. Kausikortin voi lunastaa  paikan päältä studiolta tunnille tullessa tai tiistaisin klo15-17 välillä.  Tarvittaessa sovi erikseen aika, jolloin pääset lunastamaan kortin.

Startti-kursseja tulossa helmikuussa

Ilma-akrobatia Startti su 10.2.2019 klo12-13.30. Hinta 24€

Starttikurssilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia. Kurssi on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Kurssin aikana kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun!

Ilmajooga Startti su 3.2.2019 klo 12-13-30. Hinta 20€

Starttikurssilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.

Kurssi sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset info@liikuntastudiobeat.fi. Kaikkien Startti-kurssien yhteydessä on mahdollista ostaa 5xkortti 50€ hintaan (norm.70€). Kevätkauden kausikorttilaisille nämä kaikki Startit kuuluvat hintaan.

Kaikille kalenterin tunneille on mahdollista osallistua myös ilman starttikurssia.

Lahjakortit nyt myynnissä!

Voit ostaa Liikuntastudion lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa  tai haluamasi rahasumman edestä

arvoa. Lahjakortit  tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17  tai erikseen sovittuna aikana. Lahjakortti tulee lunastaa 6 kuukauden kuluessa. Korteilla on normaalit voimassaoloajat lunastushetkestä alkaen.