Ajankohtaista

Ilma-akrobatia Startti 4.2.2023

Lauantaina 4.2.2023
klo 12-13.30
Hinta 28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilma-akrobatian alkeisiin. Välineinä käytetään ilmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia ja katosta roikkuvaa rengastrapetsia eli Aerial Hoopia.
Tunti on tarkoitettu aloittelijoille eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Tutustuminen aloitetaan välineiden käsittelystä ja perustekniikoista. Ilma-akrobatian Startilla kaikki oppivat varmasti muutaman kivan tempun!
Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville Ilma-akrobatia Basic-tunneille.
Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).
Ilmoittaudu mukaan Kalenterin kautta. Varaus peruttavissa 24 tuntia ennen tunnin alkua.

Ilmajooga Startti 11.2.2023


Lauantaina 11.2.2023
klo12.00-13.30
28€

Startilla tutustutaan rauhassa ilmajoogan perusteisiin pienessä ryhmässä. Tunnilla opetellaan ilmajoogakankaan turvallinen käyttö sekä tutustutaan kankaaseen välineenä.
Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta eikä vaadi aikaisempaa kokemusta. Ilmajooga harjoittaa kehoa monipuolisesti. Kankaan tuki tekee harjoittelusta turvallista ja se auttaa erityisesti hartiaseudun ja selän jännitteisiin.
Startin jälkeen voi hyvin jatkaa kalenterista löytyville muille ilmajooga tunneille. Tunnin yhteydessä voit hankkia 5 kerran kortin 55€ hintaan (norm.75€).
Ilmoittaudu mukaan Kalenterin kautta. Varaus peruttavissa 24 tuntia ennen tunnin alkua.

Ilma-akrobatia Alkeet 8 kerran kurssi

Maanantaisin 9.1-27.2.2023
klo 19.30-20.30
Hinta 125€

Kurssilla tutustutaan ilma-akrobatian perusteisiin pienessä ryhmässä. Välineinä ilmajoogastakin tuttu kangas eli hammock ja katosta roikkuva rengastrapetsi eli aerial Hoop. Tällä kurssilla aloitetaan välineiden käsittelystä ja perusliikkeistä, ja edetään ryhmän tason mukaan. Sisältää pää alaspäin roikkumisia. Hauskoilla tunneilla kehittyy myös kehonhallinta ja voima.

Kurssi on suunnattu aloittelijoille, eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta tarvitse olla, ainoastaan reipasta kokeilumieltä! Kurssin jälkeen voi hyvin jatkaa studion muille Ilma-akrobatia tunneille.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi
040 8419355

 

Liikuntastudio Beat ja Bär Bar Tampere yhteistyöhön

 

Bär Barin ihanat smoothiet, Bär Bowlit ja muut herkut studion korttia näyttämällä 10% alennuksella Bär Barista Aleksanterinkatu 29. Bär Barista energiaa ja vitamiinit päivään aina suomalaisista marjoista.

Smoothiet ja Bowlit tilattavissa myös yksityistuntien yhteyteen polttareihin, tyky-päiviin ja muihin tilaisuuksiin. Kysy lisää tuntia varatessasi!

Studion varaus yksityiseen treeniin

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

 

Hinta studion asiakkaille (studion kortti) 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö. Halutessasi voit hyödyntää kertakorttiasi, veloitus 2kertaa/varaus.

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö

Kalenteriin lisätty vapaita aikoja, voit varata suoraan sieltä tai kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa. Tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.

Korona-ajan ohjeistusta

-Tulethan studiolle vain terveenä,  jää pois lievilläkin flunssan oireilla. Muistathan silti aina perua tunnin, mikäli et pääse osallistumaan. Viime hetken peruutukset 040 8419355, whatsapp, tekstari tai soitto.

-Tunnille otetaan kerralla enintään 11 henkilöä.

-Studiolla saa olla sisällä kerralla vain yksi ryhmä. Odotathan, että edelliset ovat lähtevät ennen kuin tulet sisään. Toimi mahdollisimman ripeästi pukuhuoneissa ja muissa yleisissä tiloissa. Vaihda mielellään vaatteet jo kotona.

– Pidä turvaväli muihin treenaajiin aina kun mahdollista.

-Pesethän kädet aina heti tullessasi studiolle ja pois lähtiessä, myös käsidesiä on studiolla tarjolla.

-Jumppamatot on studiolla käytettävissä, pyyhithän sen kosteuspyyhkeellä aina käytön jälkeen. Halutessasi voit ottaa oman maton mukaan.

-Voit käyttää kasvomaskia studiolle tullessa sekä halutessasi tunnin aikana.

-Siivoamme tiloja tehostetusti desinfiointiaineella.

Seuraamme koronatilannetta ja päivitämme ohjeistusta tarpeen mukaan.

Lahjakortit myynnissä!

Ilmajoogaa, ilma-akrobatiaa ja Voima-treenejä pienissä ryhmissä Tampereen keskustassa.
Voit ostaa Liikuntastudio Beatin lahjakortille joko käyntejä, 5- tai 10- kertaa tai haluamasi rahasumman edestä arvoa.
Lahjakortit tilataan sähköpostilla info@liikuntastudiobeat.fi, jolloin lähetämme laskun ja lahjakortin sähköpostitse. Voit myös tulla ostamaan lahjakortin studiolta tiistaisin klo15-17 tai erikseen sovittuna aikana.
Lahjakortin lunastusaika 6 kuukautta ostosta.
Meillä käy seuraavat: Smartum, Virike (Edenred), Eazybreak, Tyky, ePassi