Yksityistunnit

Polttarit, synttärit, treenit omalla porukalla! Vietä hauska liikunnallinen tunti juhlapäivänä tai kokoa oma treeniporukka. Tuntitarjonnan mukaiset tunnit sekä räätälöidyt kokonaisuudet, kysy rohkeasti lisätietoja!

Yksityistunnit (maks 5hlö) alk. 120€
(yli 6hlö) alk. 160€

Varaa studio yksityisesti omaan treeniin

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö.

Yksityiset treeniajat erikseen varaamalla, tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsApp/ soittamalla 040 8419355.

Yrityksille

Virkeämpi ja vetreämpi työyhteisö! Oma viikkotunti, tiimi- tai virkistyspäivät.

Tarjoamme yrityksellenne pienryhmäohjausta tuntikuvausten mukaisille tunneillemme tai teidän porukalle erikseen räätälöidyillä yksityistunneille. Yhdessä liikkuminen parantaa yhteishenkeä ja jaksaminen työssä lisääntyy. Uskaltaisiko teidän tiimi kokeilla vaikkapa ilmajoogaa?

Hinta esimerkiksi 10-kerran vakiotunnille:

  • 60min arkisin klo 9-17 120€+alv

Liikuntastudio Beat ja Bär Bar Tampere yhteistyöhön

Voit nyt tilata yksityistunnin yhteyteen Bär Barin värikkäät smoothiet ja ihanat Bär Bowlit täynnä energiaa kotimaisista marjoista. Kysy lisää varauksen yhteydessä.

Ota yhteyttä niin voimme keskustella erilaisista juuri teille sopivista vaihtoehdoista.