Varausehdot

Tunneille tulee varata paikka varausjärjestelmän kautta. Kirjaudu asiakkaaksi ja valitse tuntisi kalenterista. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostitse. Tunti on peruttavissa järjestelmän kautta 6h ennen sen alkua. Pidätämme oikeuden veloittaa peruuttamattomasta tunnista hinnaston mukaisen kertamaksun(18€) tai poistamme kortilta käynnin. Ilmoitathan kuitenkin mikäli et pääse tunnille, jotta tilallesi voidaan saada toinen osallistuja. Jos 6 tunnin peruutusaika on jo umpeutunut,  peruutukset viestillä tai puhelinsoitolla numeroon 040 8419355.

Tunnin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Mikäli tunnille vapautuu paikka, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse. Huomioithan, että jonoon ilmoittautuneita koskevat samat peruutussäännöt. Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin ja tuntien peruutuksiin. Mikäli tunnille on ilmoittautunut alle 3 henkilöä, tunti voidaan perua. Mahdolliset tuntien peruutukset ilmoitamme tekstiviestillä 3 tuntia ennen sen alkua.

Tunnit ovat varattavissa alkamisajankohtaan saakka. Mikäli tunnille ei kuitenkaan ole tarpeeksi varauksia, poistuu se kalenterista 3 tuntia ennen sen alkua. Myös Vapaa Treenit perutaan 3 tuntia aikaisemmin, jos sille ei ole lainkaan varauksia.

Studiolle pääsee sisään noin 10min ennen tunnin alkua, mikäli edellinen tunti on vielä kesken ja ovi kiinni, odotathan hetken. Saat A-rapun ovikoodin varausvahvistuksen yhteydessä, käytäthän sitä tullessasi.

Huomioithan, että tunneille osallistujia ei ole vakuutettu studion puolesta.