Varausehdot

Tunneille tulee varata paikka varausjärjestelmän kautta. Kirjaudu asiakkaaksi ja valitse tuntisi kalenterista. Saat varauksesta vahvistuksen sähköpostitse. Tunti on peruttavissa järjestelmän kautta 6h ennen sen alkua. Mikäli 6 tunnin peruutusaika on jo umpeutunut, peruutukset viestillä tai puhelinsoitolla numeroon 040 8419355. Peruuttamattomasta tunnista veloitamme hinnaston mukaisen kertamaksun(16€) tai poistamme kortilta käynnin.

Tunnin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Mikäli tunnille vapautuu paikka, saat siitä ilmoituksen sähköpostitse. Huomioithan, että jonoon ilmoittautuneita koskevat samat peruutussäännöt. Pidätämme oikeuden tuntimuutoksiin ja peruutukseen, mikäli osallistujia on ilmoittautunut alle 3 henkilöä. Mahdolliset tuntien peruutukset ilmoitamme tekstiviestillä  1,5 tuntia ennen sen alkua.

Tunnit ovat varattavissa alkamisajankohtaan saakka. Mikäli tunnille ei kuitenkaan ole yhtään varauksia, poistuu se kalenterista 1,5 tuntia ennen sen alkua.

Studiolle pääsee sisään viimeistään 15min ennen tunnin alkua, mikäli edellinen tunti on vielä kesken ja ovi kiinni, odotathan hetken. Saat A-rapun ovikoodin varausvahvistuksen yhteydessä, käytäthän sitä tullessasi.

Huomioithan, että tunneille osallistujia ei ole vakuutettu studion puolesta.