Muut

Ilma-akrobatia Aerial Hammock

Ilma-akrobatia Aerial Hammock -tunnilla välineenä käytetään llmajoogasta tuttua kangasta eli hammockia. Tunnilla tehdään alkulämmittely ja venytykset kangasta hyödyntäen. Tunnilla tehdään monipuolisesti liikkeitä ja temppuja kankaalla. Liikkeistä opetellaan eri versioita, perustempuista jo hieman haastavampiin liikesarjoihin, joten tunnilta löytyy haastetta eri tasoisille kävijöille.

Suosittelemme käymään ensiksi muutamalla ilmajooga- / ilma-akrobatia Basic-tunnilla, jotta kangas on välineenä tuttu.

Vapaa treeni

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä. Teethän varauksen myös vapaa treeniin, voit tulla treenaamaan mihin aikaan vaan Vapaa treeni ajan puitteissa. Kausikorttilaisille sisältyy hintaan, 5x – ja 10x korttilaisille 5€/kerta.

VapaaTreeni

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä. Teethän varauksen myös vapaa treeniin, voit tulla treenaamaan mihin aikaan vaan Vapaa treeni ajan puitteissa. Kausikorttilaisille sisältyy hintaan, 5x – ja 10x korttilaisille 5€/kerta.

Ilma-akrobatia Kiepit& kuperkeikat

Ilma-akrobatian teematunti, aiheena kiepit ja kuperkeikat kankaalla ja renkaalla.

Tunnilla harjoitellaan kieppien ja kuperkeikkojen perusteita ja niiden variaatioita. Tunti sopii aloittelijoille sekä jo enemmän temppuilleille.

Ilma-akrobatia Hammock Flips&Drops

Ilma-akrobatian teematunti, aiheena flipit ja pudotukset kankaalla.

Suosittelemme tuntia jonkin verran jo kankaalla temppuilleille.

 

Yksityinen studio (Hinta alk.20€)

Studiota voi varata omaan treeniin yksityisesti (ohjaaja ei paikalla) tuntien ulkopuolella. Haluamasi välineet ovat käytettävissä vapaasti. Varattava aika Kalenterissa kerrallaan 75min. Suosittelemme, että ilma-akrobatiaa treenatessa tulisit kaverin kanssa turvallisuuden vuoksi. Yksityiset treenit studiolla aina asiakkaan omalla vastuulla.

Hinta studion asiakkaille (studion kortti) 20€/hlö tai 30€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö TAI 2 kertaa kortilta.

Muille 30€/hlö tai 40€/2hlö, lisähenkilöt 10€/hlö.

Kalenteriin lisätty vapaita aikoja, voit varata suoraan sieltä tai kysy tunteja myös Kalenteri-aikojen ulkopuolelta tai pidemmäksi aikaa, tiedustelut: info@liikuntastudiobeat.fi tai whatsapp/ soittamalla 040 8419355.

Kehonhuolto Active (Opiskelijaohjaus, hinta 5€)

Aktiivinen kehonhuolto tunti. Tunnilla keskitytään toiminnallisesti koko kehon liikkuvuuden parantamiseen ja lihashuoltoon. Harjoituksen perustana on syvien lihasten tuki ja aktivointi.

Tunnin ohjaa Milla. Tämä on opiskelijaohjaus, tunnin hinta 5€/ kausikortti.

Vapaa treeni 75min

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä.  Teethän varauksen myös vapaa treeniin ja tarvittaessa peru se viimeistään 3h ennen vuoron alkua. Studiolla ohjaaja paikalla.

Kausikorttilaisille Vapaa treenit ja vinkit sisältyy korttiin, 5x – ja 10x korttilaisille 5€/kerta.

Vapaa Treeni 90min

Vapaa treeni aikoina studio ja kaikki välineet ovat vapaasti käytettävissä. Teethän varauksen myös vapaa treeniin, voit tulla treenaamaan mihin aikaan vaan Vapaa treeni ajan puitteissa. Kausikorttilaisille sisältyy hintaan, 5x – ja 10x korttilaisille 5€/kerta.

Lattia-akrobatia Alkeet

Tunnilla harjoitellaan lattia-akrobatian alkeita. Muun muassa kuperkeikkoja, kärrynpyöriä, päälläseisontaa ym.

Aikaisempaa kokemusta akrobatiasta ei tarvitse, tunnilla lähdetään liikkeelle perusteista.

 

HIIT Feel the Beat

Kaikille sopiva monipuolinen kestävyysharjoitus. Tunneilla tehdään helppoja, tehokkaita ja sykettä nostavia liikkeitä erilaisia välineitä sekä kehonpainoa hyödyntäen.

HIIT Feel the Beat jää kesätauolle. Tilalla ulkotreenit kesän ajan!

Pariakrobatia Alkeet

Pariakrobatian alkeet 75 min

Pariakrobatian alkeistunnilla harjoitellaan hauskoja pariakrobatian perustemppuja. Tunnille ei tarvitse olla omaa paria mukana, eikä aikaisempaa kokemusta akrobatiasta vaadita.

Minimi osallistujamäärä 6hlö.

Ulkotreenit

Ulkotreenit  Tamperetalon vieressä Sorsapuistossa tiistaisin 11.5 alkaen. Kokoontuminen Sorsapuistossa Muumipeikko-patsaan lähistöllä.

Treenien sisältö vaihtelee viikoittain, pääpaino on monipuolisessa kehonpainoharjoittelussa. Porukalla treenaaminen tuo tehoa treeniisi, hauskuutta ja leikkimielisyyttä unohtamatta. Ryhmä sopii kaikille kuntotasosta riippumatta mutta treeneissä on mukana jonkin verran esimerkiksi hyppyjä.

Mikäli haluat vaihtaa vaatteita tai maksaa treenin kertamaksulla/ ostaa uusia kertoja, tule studion kautta ennen treenin alkua. Mikäli sinulla on voimassaoleva kortti, voimme kuitata käynnin suoraan kortiltasi, jolloin sinun ei tarvitse tulla studion kautta.

Ilmajooga Take it Easy 45min

  • Lempeä ja rentouttava ilmajooga harjoitus. Tunnilla keskitytään rauhallisiin avauksiin ja venytyksiin. Tällä tunnilla inversiot eli pää alaspäin roikunnat ovat vaihtoehtoisia, joten tunti sopii vasta-alkajille.

Voima Avoin

Voimatunneilla keskitytään lihaskuntoharjoitteluun oikean ja turvallisen tekniikan kautta. Välineinä käytetään monipuolisesti tankoja ja painoja, kahvakuulia, TRX-nauhoja sekä kehonpainoa. Käytettävät painot ja välineet valitaan oman tason mukaan, joten tunnit soveltuvat kaikentasoisille treenaajille.

Tunnit on jaoteltu painotuksen mukaan: Yläkroppa, Alakroppa, X- koko kroppa.  Suosittelemme käymään tasapuolisesti Y ja A  tai/ja X tunneilla.

Ilma-akrobatia Aerial Hammock Some suosikit

Aerial Hammock- Some suosikit tunnilla treenaillaan somen suosikki temppuja! Tälle tunnille voit toivoa omia some suosikkeja. Lähetä kuva tai video tempusta, toteutetaan toivetemppuja mahdollisuuksien mukaan.

Suosittelemme tuntia jonkin verran kankaalla jo temppuilleille.

Ilmajooga Go with the Flow 45min

Monipuolisesti kehoa harjoittava tunti. Tunnilla tehdään venyttävien liikkeiden lisäksi kehonhallintaa ja lihasvoimaa harjoittavia liikesarjoja. Tunti sisältää inversioita oman tason mukaan.

Ilma-akrobatia Aerial Hoop Rolls- workshop

Ilma-akrobatia Workshop renkaalla
LA 10.7.2021
klo12-13.15
20€/ 1 kerta+5€/ kausikortti
Aiheena erilaiset kiepautukset eli rollit. Tunti sopii jonkin verran renkaalla temppuilleille.
Tunnille kannattaa pukea pitkälahkeiset, vartalonmyötäiset housut ja ota pitkähihainen paita mukaan.
Tunnin ohjaa Iina.
Ilmoittautumiset studion nettisivujen Kalenterin kautta. Tunnit varattavissa Kalenterissa 2 viikkoa etukäteen

Ilma-akrobatia Hammock koreo -kurssi

Maanantaisin 7.9-26.10.2020 (8 kertaa)
60min/kerta
klo 19.30-20.30
Hinta 100€ (sisältyy studion syys-lokakuun kausikorttiin)

Ilma-akrobatia Hammock koreo -kurssilla tehdään kankaalla sarjaa musiikkiin. Kurssin aikana harjoitellaan liikkeitä ja liikesarjoja, joista kurssin lopuksi kootaan yhtenäinen sarja musiikkiin. Kurssi on suunnattu jo jonkin verran kankaalla tehneille.
 
Ilmoittautumiset ja lisätiedot info@liikuntastudiobeat.fi
040 8419355

Ilmajooga Teematunti: Lantio&lonkankoukistajat

Maanantaina  24.5.2021 klo19.30-20.30
Ilmajooga teematunnilla keskitytään lantionseudun ja lonkankoukistajien avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat tunnista enemmän irti, mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.
Tunnille voi osallistua studion kausi- ja kertakorteilla tai kertamaksulla 16€

Ilmajooga Teematunti: Selkä&hartiaseutu

Tiistaina 10.8.2021 klo17-18
Ilmajooga teematunnilla keskitytään selän ja hartiasudun avauksiin ja venytyksiin sekä liikkuvuuden lisäämiseen. Tunti sopii kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat tunnista enemmän irti, mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.
Tunnille voi osallistua studion kausi- ja kertakorteilla tai kertamaksulla 16€

Ilmajooga Teematunti: Core

Tiistaina 15.6.2021 klo17-18
Ilmajooga teematunnilla keskitytään coren ja erityisesti keskivartalon syvien lihasten hallintaan ja vahvistamiseen. Tunti sopii kaikentasoisille ilmajoogaajille. Saat tunnista enemmän irti, mikäli olet ilmajoogaa jo muutaman kerran kokeillut.
Tunnille voi osallistua studion kausi- ja kertakorteilla tai kertamaksulla 16€
Katso kalenteri!